top of page
IMG_7472.jpg

APOSTOLISKT LEDARSKAPSTRÄNINGSÅR

Kommande ALTY:

Vit kontur thanggyyyy.png

Nästa ALTY börjar:
7 augusti 2024
Slutar: 30 juni 2025

NÄR

KOSTNAD

Staffavgift: 4500 sek / månad

White outline thangggyyy 2.png

VAR

Linköping + Stockholm Sverige
&
Någon annanstans i världen

Vit mellanform yahearrrrdddd 3.png
IMG_7070.jpg

A

Gul blå nyans thang mane.png

Vad?  

Välkommen till vårt 1 -åriga ledarskapsutbildningsprogram ! Under denna tid kommer du att lära dig att leva och älska  som ledare; en tjänare, apostolisk ledare. Du kommer att få mycket undervisning och inspiration, men också många chanser att tjäna och lära genom att göra. Du kommer inte att vara densamma efter det här året! Detta program är också vår introduktion till vår nya personal och om du fortsätter att tjäna hos oss eller inte vill vi utrusta dig för uppmaningen som  Gud har för dig. Ditt liv är tänkt att göra skillnad!

Blå nyans_.png

Vi väljer att använda ordet  apostoliska för detta ledarskapsträningsår.  För oss omfattar det apostoliska två viktiga delar. Det ena är det banbrytande och initiativ som leder till förändring och Guds rike går framåt. Det kan vara att starta en ny kyrka, men det kan också vara att mobilisera människor på olika sätt. Eller  starta en podcast. Eller något annat. Denna del har att göra mycket med de gåvor och drömmar Gud har gett oss, men också våra  känslighet för den Helige Andens röst;

vad säger Han till oss nu?

 

Idén
IMG_4195.jpg

L

Att tro på det omöjliga. 

IMG_0052.jpg

T

Röd med gul nyans thangy_.png

Det handlar om att tjäna

På ett känt svenskt företag, IKEA, har de lärt sig detta. De flesta av deras framtida chefer börjar sin karriär på golvet och jobbar sig sedan upp. På så sätt kommer de aldrig att sakna förståelse för dynamiken på olika områden. Vi tänker på samma sätt. Under året får du många möjligheter att tjäna. Du kommer också att få möjligheter att leda (och tjäna på det sättet!) I olika kapaciteter.

Som ledare i Guds rike är det upp och ner: ledarna är de som tjänar. Eftersom vi är utbildade till att vara ledare måste vi utgå från att tjäna. Från den platsen kan vi bättre förstå människor och identifiera oss med dem. Detta är vad Jesus visade oss! Att tjäna är ett bra sätt att välsigna andra och vi blir välsignade samtidigt som vi får se Gud arbeta i andra medan han arbetar i oss!

Förvandling.

 Y

den (2).jpg
STOR GUL NYANS 2.png

Denna ledarskapsutbildning bygger på learning-by-doing. Som trainee kommer du att vara en del av staffteamet på YWAM Transform samtidigt som du får undervisning och coaching. En gång i veckan kommer gruppen att träffas för undervisning och bearbetning med basens ledare. Vi lär oss mycket av att prata om saker tillsammans! Ibland kommer det också att finnas gästtalare.

En viktig del av utbildningen blir att du kommer att vara staff i en av DTS här, antingen den som börjar i september eller den som börjar i januari.

Terminen när du inte ingår i staffen av DTS kommer du att ta andra ansvar och tjäna i allmänhet. Du kommer att stå tillsammans med basledningen i olika evenemang och ministerier. Vår förhoppning är att du ska få en smak av vår vision och att du kommer att se din del i den.

Under året kommer vi också att arbeta med ett par böcker:

  • ”Mot en apostolisk eller institutionell vision” av Alejandro Rodriguez.

  • ”Hur man bygger ett vinnande lag som tjänar Gud tillsammans” av Mats-Ola Ishoel.

Kursupplägg

IMG_7785kop.jpg
Grön form hue.png

Datum: Augusti 2024 - Juni 2025
Var: Dels i Linköping och delvis i Stockholm, och någonstans i världen!
Kostnad: 4500 kr/månad för mat och boende och utbildningen. Resor och evenemang ingår inte.
Boende: Under programmet kommer du att dela rum med annan personal och elever på vår bas.
Förutsättning: Du måste ha avslutat en DTS.

Ansökan: Ansökan är öppen till 15 juli 2024.  

Språk: Det mesta av programmet kommer att vara på engelska. Som icke svensktalande kommer du också att ha svenska lektioner och du uppmuntras att lära dig så mycket som möjligt.

Vill du veta mer?
Kontakta oss på
  info@ywamtransform.se

Viktig information

Blå nyans_.png

Efter att ha avslutat året är du mer än välkommen att fortsätta i vårt staffteam på YWAM Linköping. Vi är i en konstant tillväxt- och utvecklingsfas och det finns plats för fler!
Om du inte går med i vårt team fortsätter du att tjäna från en annan plattform. Vi är fast beslutna att göra vårt bästa för att förbereda dig för det.

Vad händer sedan?

UMU-logotyp-fullfärg-RGB.png

Ett hem för nationerna

bottom of page