top of page
image.jpg


STOCKHOLM

PHOTO-2022-05-07-16-42-45.jpg

Välkommen till Stockholm

Ända sedan vi startade YWAM Transform visste vi att Gud kallade oss att engagera oss i Stockholm och eventuellt också starta en ny bas där. Efter några år av att investera, gå och be kände vi att det var dags att ta steg för att starta upp och våren 2021 öppnade Gud upp ett stort hus i centrala Stockholm! Han gjorde det igen! I september 2022 kommer vi att ha den första DTS baserad i Stockholm, vilket vi verkligen ser fram emot!

öppet möte STHLM.jpeg

"Det är en varm bas med en hemtrevlig känsla och ett vackert läge"

waterside-view-of-stockholm-in-sweden.webp

Stockholm är Sveriges huvudstad och är mycket inflytelserik i världen. Det är en stor stad med runt 2 miljoner människor men den känns lite liten och mysig med gamla historiska byggnader och vatten överallt. Från vårt hus är det gångavstånd till det kungliga palatset, parlamentet och många globala företags huvudkontor. Det här är något vi brinner för: att se Guds principer påverka alla områden i samhället.

Image by Linus Mimietz
prayer

Open Meeting

Varje måndag kl 19 har vi öppna möten med gudstjänst, undervisning och gemenskap. Du är mer än välkommen att vara med!

Image by Morgan Lane
IMG_1980.HEIC

Vårt hus är  stort och ligger på en lugn gata i närheten av en stor park och alla typer av caféer, restauranger och butiker. Vi är så glada att den har en mysig trädgård, ser fram emot att ha mycket grill här!

books
bottom of page