top of page
IMG_6897.jpg

 ETT FÖRVANDLAT SVERIGE
EN FÖRVANDLAD VÄRLD.

Se Guds närvaro frigöra syfte och identitet över individer och nationer.

Berättelsen om YWAM går tillbaka till när en ung man vid namn Loren Cunningham fick en vision från Gud om att unga människor åker till alla kontinenter, delar med sig av de goda nyheterna om Jesus och hjälpa människor i nöd. Youth With A Mission föddes!

 

När Anders & Sara Carlsson gjorde DTS i Colombia 2004 fick de tag i den visionen och Gud kallade dem tillbaka till hemlandet Sverige för att starta en ny bas där. Efter några år av att tjäna och lära sig mer var de pionjärer för en bas i Linköping tillsammans med ett team 2008. De startade i en före detta kontorsbyggnad och de var tvungna att göra en del arbete för att förvandlas till ett hem!

 

Visionen som Gud gav var ”Ett förvandlat Sverige, en förvandlad värld” med fokus på att människor och nationer ska hitta sin sanna identitet och syfte i Gud. En bibelvers som stack ut var Romarbrevet 12:2 som säger:

 

”Och anpassa er inte efter den här världen, utan låt er förvandlas genom sinnets förnyelse, så att ni kan pröva vad som är Guds vilja, det som är gott och fullkomligt och som behagar honom.”

 

Vi vill se Gud förvandla människors hjärtan och när de förändras av Gud släppas ut för att förändra världen!

Familjen Carlsson.jpg

Något vi tror starkt på är lärjungaskap och gemenskap. Sedan starten har vi försökt se till att vi går tätt tillsammans med alla som är med. Att driva DTS - Bibelskolor har varit ett av uttrycken för detta. Sedan starten har vi kört många DTS:er och vi älskar frukten som Gud ger genom dem!

 

Redan från start talade Gud till oss starta på nya platser och 2021 var det dags för Stockholm. På ett fantastiskt sätt öppnade Gud upp ett hus för oss i centrala Stockholm så nu är vi på två ställen! Uttrycket vi använder är ”En bas på två platser” och det är så vi känner. Och så kommer det att bli när vi fortsätter att expandera och vara pionjärer på fler platser: en familj på många platser

Då trädde Jesus fram och talade till dem och sade: "Jag har fått all makt i himlen och på jorden. Gå därför ut och gör alla folk till lärjungar! Döp dem i Faderns och Sonens och den helige Andes namn och lär dem att hålla allt vad jag har befallt er. Och se, jag är med er alla dagar intill tidens slut."”  

Matt 28:18-20

den (2).jpg
bottom of page