top of page

VÅR FAMILJ

Familjen Carlsson.jpg

FAMILJEN CARLSSON

Anders & Sara är ledare för basen och de har 4 barn; Benjamin, Felicia, Elli och Josef.

Anders är full av energi och liv och är inte rädd för att arbeta hårt för att se nya saker födas i Guds rike och se människor tränas och gå ut i det som Gud har för dem.  Han är en fantastisk kommunikatör och nätverkare.

 Sara älskar att umgås med sina barn, både biologiska och andliga, att se människor verkligen älskai Jesus och uppmuntrar att titta djupare än vad vi kan se med våra fysiska ögon. Hon påminner oss också om att bara njuta av livet. Tillsammans är de ett fantastiskt team!

Benjamin älskar Jesus, människor och sport och skulle förmodligen kunna prata med vem som helst, Felicia gillar dans, människor och visar oss alla ett exempel i uthållighet, Elli älskar hästar, arrangerar spel och tävlingar och är kärleksfull och ärlig, Josef är stark och snäll, älskar att dela med sig av det han lär sig och är generös med att uttrycka sin kärlek till människor. 

e25733c7-e41a-4c3d-b40c-afd3de3b5e46.JPG

ASSEGED

Damaris är från Schweiz. Hon älskar ost, att uppmuntra sina vänner eller en främling på gatan och drömmer om att se hela arenor lovsjunga Jesus. Hon arbetar hårt och en god lyssnare och tar sig ofta tid att fråga folk hur de har det. Hon är äventyrlig och alltid redo för en utmaning! 

IMG_5035.jpg

MARTHINA

Marthina är från Finland. Hon vill se människor möta Gud på djupet och använda de gåvor som Gud har gett dem för att ära Honom och utvidga Guds rike. Hon arbetar med DTS, kommunikation och i basledarteamet. Det är hon som väljer filmer för basens filmkvällar och ser till att alla känner sig  inkluderade och hemma. 

IMG_5011.jpg

MARTIN

Martinär från Katrineholm i Sverige. Han är den man pratar med när man vill boka biljetter för missionsresor, behöver veta hur det går med basekonomin eller om man behöver en lektion i svensk historia. Han har varit kopplad till basen i många år och kommer även att kunna dela statistik i en vacker graf över vilka länder vi varit i och haft elever från genom åren. Martin är administrationschef på basen. 

IMG_5026.jpg

ZAC

Zac kommer från Minnesota, USA. Han tycker om kaffe, musik, matlagning, fiske och samtal om allt från hur man gör sin egen ost till WW2-historia. På basen hittar du honom i köket, hänga i sofforna eller spela schack med en kompis. Zac är bra på att skapa en känsla av gemenskap och få människor att känna sig välkomna! 

IMG_7676.heic

FRIDA

Frida är från Sverige. Hon är en snäll och kärleksfull person som gör att platsen hon bor på känns som ett hem. Hon älskar att göra miljön runt omkring sig vacker och är bra med växter och att göra saker med händerna. Det är också hon som tar hand om den som är sjuk i huset för tillfället.  

IMG_4979.jpg

ANIEK

Aniek från Nederländerna! Hon älskar bön, är en bra lyssnare, lär sig snabbt och älskar att göra saker med händerna. Aniek är din vän när du behöver organisera något, allt från ett stort barnläger till att hitta sängar för alla när det är ett stort evenemang. Hennes skratt smittar av sig och hon är generös med att dela glädje och visdom med människorna runt omkring henne! 

IMG_1859.jpeg

DAMARIS

Damaris är från Schweiz. Hon älskar ost, att uppmuntra sina vänner eller främlingar på gatan och drömmer om att se hela arenor lovsjunga Jesus. Hon är hårt arbetande och en god lyssnare och tar sig ofta tid att fråga folk hur de har det. Hon är äventyrlig och alltid redo för en utmaning! 

IMG_4983.jpg

LONIT

Lonit är från Belgien. Hon är  bubblig, färgstark, omtänksam och överlåten. Hon är mycket gästvänlig och är den som hälsar dig välkommen i dörren med en stort leende och en kram och ser till att du känner dig välkommen. Hon har ett hjärta för de förlorade och de som har det svårt  och vill att alla skall möta Guds kärlek och uppleva livsförvandling

IMG_1942.jpeg

JOSEFINE

Josefine kommer från Arjeplog i norra Sverige. Hon är entusiastisk, kreativ och full av idéer. Hon gillar växter, måla, dricka kaffe och prata. Hon älskar att söka vad Gud gör för tillfället, i människors liv och situationer  och är  snabb att tala sanning, uppmuntra och be för dig. 

IMG_1910.jpeg

JAVI

Javidavish, Javi eller JJ. Ett kärt barn har många namn. Han är från Venezuela men har bott många år i Spanien. Han älskar musik och är en del av lovsångsteamet på basen. Javi tycker också om att laga mat och att se människor samlas kring en god måltid. Han är bra på att se människor omkring sig och hittar lätt ett sätt att ge uppmuntran och glädje. Och på tal om glädje, när Javi börjar skratta kommer alla att smittas av hans skratt.  

LUKAS

Lukas växte upp i USA men är också svensk medborgare. Han har en stor passion för sport och människor, särskilt ungdomar. Han är bra på att ställa de rätta frågorna och får lätt kontakt med människor omkring sig, vilket gör honom till en bra mentor och evangelist. Han har ett öga för mode och design, och kommer att vara den som lägger märke till fina skor och bilar när han går nerför gatan. 

IMG_7672.heic

NATHALIE

Nathalie är från Edsbyn i Sverige. Hon är bra på att njuta av livet och få varje plats hon går till att kännas som ett hem för alla. Hon vill se människor, särskilt ungdomar med problem med psykisk hälsa, möta Jesus och börja leva fullt ut för honom. Hon älskar att ta hand om huset och kommer säkert att inspirera dig att återvinna eller berätta det senaste receptet för hennes hemgjorda rengöringsprodukter. 

IMG_1896.jpeg

ELINE

Eline är från Nederländerna. Hon är full av glädje och energi och har en förmåga att göra saker vackra, genom att måla, organisera och dekorera. Som socialarbetare älskar hon också att se människor ta steg i sina liv och resa med

Gud och är alltid redo att lyssna, uppmuntra och trösta. Hon älskar människor i alla åldrar, från små barn till äldre. 

IMG_1830.jpeg

EFRAIM

Efraim är från Linköping. Han är radikal, längtar efter att se människor möta Gud och är inte rädd för att gå ut ur sin bekvämlighetszon för att se det hända. 

Han är observant, hårt arbetande och en av de roligaste människorna du kommer att träffa. Efraim är också din kille om du behöver någon för att starta en dansfest! 

IMG_7725 2.HEIC

ALTY STAFF

Här är vår ALTY-staff! De gör sitt

ledarskapsår hos oss samt jobbar som staff på basen.

 

Lucas, Kanada

Jhonas, Frankrike

Alicia, Sverige

Aldenor, Brasilien/Sverige

Sara, USA

Judit, Sverige

Jonah, USA

Allan, USA

Teresa, Sverige

bottom of page