top of page
Image by Bree Anne

VÄCKELSE DTS

Bible

DATUM

19 JAN 2023

-

16 JUNI 2023

den också.jpg

KOSTNAD

LEKTIONSDEL: 27 500 SEK

MISSIONRESA: 15 000 - 20 000 SEK

wedsidafotohuset.jpg

PLATS

LINKÖPING, SVERIGE

+

NÅGONSTANS I VÄRLDEN

VÄCKELSE

Genom historien har vi sett väckelse bryta ut på olika platser på jorden, men även här i Sverige. Människor som vänder sig till Jesus, passionerad bön och tillbedjan i kyrkorna, en hunger efter Guds ord, evangeliet som delas på gatorna och de förlorade som kommer hem till Fadern. 

 

Vi har sett det, och vi vill se det igen! Gud ser hungriga hjärtan och svarar när vi verkligen söker hans ansikte. Vi behöver be att vi får se Hans makt röra vid varje individ och våra nationer så vi kan se en ny lovsång väckas till Gud! 

 

Kom och spendera dessa månader och lär känna Honom och blir utrustad till att göra Honom känd. Han kallar dig, kommer du att säga ja?

Silhouette of Cross Against Sky

"Säger ni inte att det ännu är fyra månader kvar till skörden? Men se, jag säger er: Lyft blicken och se hur fälten har vitnat till skörd.” – Johannes 4:35

IMG_7785kop.jpg

"Svara mig, Herre, svara mig, så att dessa människor ska veta att du, Herre, är Gud, och att du vänder deras hjärtan tillbaka igen."

1 Kungaboken 18:37

LEKTIONSDEL

Under DTS kommer du att lära känna Gud på ett djupt och personligt sätt, hitta din identitet i Honom och bli utrustad i att göra Honom känd. Under lektionsdelen kommer vi att ha ett nytt ämne varje vecka, detta kan till exempel vara: Bibeln, Mission, Att höra Guds röst, Guds Fadershjärta, Inre helande, Biblisk världsbild, and Kallelse.

En stor del av din DTS är att leva tillsammans med andra och leva livet tillsammans. Varje vecka kommer vi också att ha praktiskt arbete, bokläsning, lärjungaskap, evangelisation och journal. Lektionsdelen är en tid för dig att dyka djupt in i din relation med Gud och lära dig genom undervisningen och livet i DTS. Vi har ett stort fokus på lärjungaskap, så du kommer också att ha någon som går med dig och är din mentor under denna tid. 

MISSIONSRESA

Efter att ha avslutat lektionsdelen är det dags att åka på missionsresa! Resan är 2 månader lång, och fokus är på att dela Guds kärlek och att dela de goda nyheterna med människorna vi möter. Detta kan göras på olika sätt; jobba med barn, barmhärtighetstjänst, sport, gatuevangelisation, praktiskt tjänande, gå på ungdomsmöten och mycket mer. Tanken är att du kan omsätta det du har fått lära dig under lektionsdelen! 

 

Som bas har vi tre fokusområden: Europa, Latinamerika och Mellanöstern, men vi har gjort resor till andra platser i världen också. För varje DTS ber vi och söker Guds vägledning om resan! 

 

Efter missionsresan reser vi tillbaka till Sverige och avslutar DTS:en med lite undervisning och examen, för att fira vad Gud har gjort under denna tid!

IMG_20180625_182902_868.jpg

”Men du kommer att få kraft när den helige Ande kommer över dig; och ni skall vara mina vittnen i Jerusalem och i hela Judéen och Samaria och ända till jordens ändar.” Apostlagärningarna 1:8

bottom of page