top of page
Image by Priscilla Du Preez

EMPOWER
DTS

IMG_7045.jpg

DATUM

16 januari 2025

-

14 juni 2025

IMG_4538.jpg

KOSTNAD

Lektionsdel: 32 000 SEK

Missionsresa: 15 000 - 20 000 SEK

2017-01-07_10.23.10.jpg

PLATS

Linköping, Sverige

+

Någonstans i världen

IMG_8299.HEIC

BARMHÄRTIGHET.  Barmhärtighetsspåret är för dig som har ett hjärta för de som har det svårt och vill nå ut till dem med Guds kärlek. Detta kan göras på olika sätt, genom att dela ut mat, evangelisation, förbön och mycket mer. 

IMG_3108.HEIC

EVENEMANGDetta spår är för dig som gillar evenemang, detta kan vara allt från ett stort

stadionevenemang till att planera ett bönemöte för lokala pastorer,  och vill se hur det kan vara ett verktyg för att nå ut till människor och skapa en plats för gemenskap och enhet. Du får verktyg för att organisera ett lyckat evenemang, organisera ett event och har möjlighet att göra i praktiken allt du har lärt dig.  

IMG_6062.jpg

"Men ni kommer att få kraft när den helige Ande kommer över er, och ni kommer att vara mina vittnen i Jerusalem och i hela Judéen och Samaria och ända till jordens ände."  Apostlagärningarna 1:8

Vi vill se människor bli förnyade och uppfyllda av den Helige Ande och med kraft gå i sin kallelse och med kärlek gå till nationerna för att berätta om Jesus. 

LEKTIONSDELEN

Under DTS kommer du att lära känna Gud på ett djupt och personligt sätt, hitta din identitet i Honom och vara utrustad i att göra Honom känd. Under föreläsningsfasen kommer vi att ha ett annat ämne varje vecka, dessa ämnen är till exempel: 

Bibeln, Mission, Hanaring Guds röst, Fader Guds hjärta, inre helande, biblisk världsbild och kallelse. En stor del av din DTS-upplevelse är att leva tillsammans med andra människor och göra livet tillsammans. Varje vecka kommer vi också att ha praktiskt arbete, bokläsning, lärjungaskap, evangelisation, journalföring och mycket mer.  Föreläsningsfasen är en tid för dig att dyka djupt in i din relation med Gud och lära dig mycket, genom lärorna och livet i DTS. Vi har ett stort fokus på lärjungaskap, så du kommer att ha någon som går med dig och mentorar dig i denna tid. 

öppet möte STHLM.jpeg
2017-01-13_10.43.27.jpg

MISSIONSRESA

Efter att ha avslutat lektionsdelen är det dags att åka på missionsresa! Resan är 2 månader lång och fokus är att dela Guds kärlek och dela de goda nyheterna med människorna vi möter. Detta kan göras på olika sätt; jobba med barn, barmhärtighetstjänst, idrott, gatuevangelisation, tjäna praktiskt, gå på ungdomsevenemang och mycket mer. Tanken är att du kan använda det du lärt dig under lektionsdelen under missionsresan.   

Som bas har vi tre fokusområden: Europa, Latinamerika och Mellanöstern, men vi har gjort missionsresor till andra platser i världen också. För varje DTS ber vi och söker Guds ledning om vart vi ska åka!

Efter missionsresan reser vi tillbaka till Sverige och avslutar DTS:en med lite undervisning och examen, för att fira vad Gud har gjort under denna tid! 

"Men om ni där söker Herren, din Gud, skall du finna honom, om du söker Honom av hela ditt hjärta och av hela din själ."
5 Mos 4:39

IMG_8076.jpg
bottom of page